Vinter mys

Idag så var jag ute och julhandlade med min fina bror! Gud vad jag älskar detta! Vi gick runt på Östermal, tittade in på ZARA, H&M, Matilde ( asså jag verkligen bara älskar den här butiken!), Hollister.. Det finns så himla fina saker just nu, skulle kunna köpt massor..men är tyvärr ganska pank. 
Istället så gick vi bara runt lite, samlade inspiration inför s/s 13. Jag måste säga att jag har en ganska tjejig, chic och lite fransk stil, vilket är en anledning till att jag längtar till våren då man äntligen kan ha på sig klänningar, kjolar och ljusa färger igen! Diors och Red Valentinos kollektion är en dröm! Dessa undebara materialer, färger och modeller! 
Just nu håller jag på att möblera om hemma hos mig, hitta decoration, nya kuddor, tavler och ljus. H&M har verkligen fina details för sovrum, där jag säkert kommer att köpa lite. Ljus och sådant hittar jag bra på NK och små inredningsbutiker på Söder. Jag verkligen älskar inredning. 
p.s de två sista bilderna har jag inte tagit. 
bise, bella

Fotografiska

Hejhej!
Förlåt att jag inte har skrivit på ett bra tag, men jag har varit ganska upptaget med plugget. I alla fall har jag nu äntligen tid igen. På fredag var jag med min bild-kurs i Fotografiska för att se David LaChapells utställning. Det var verkligen helt otrolig. Så många intryck på en och samma gång! I hans bilder utövade han ofta samhällskritik och betonade det överdrivna skönhetsidealet av idag. Jag personligen älskade framförallt Davids Modefoton som han tog 2005.

bellacouture.blogg.se

Hej! Här på min blogg får du reda på allt som intresserar mig, dvs mode, design, inredning, lifestyle och la savoir-vivre à la parisienne! Bise, Bella xx

RSS 2.0